Projektový den svatý Valentýn

Dne 14.2. proběhl v Praktické a Obchodní škole Valentýnský projektový den.
Číst celou zprávuLoading color scheme
Dne 14.2. proběhl v Praktické a Obchodní škole Valentýnský projektový den.
Číst celou zprávuŽáci 3. ročníku kuchařského oboru zavítali ve středu 19. února do liberecké restaurace Černý kůň, aby se vžili do role hostů a ochutnali irské speciality zde nabízené.
Číst celou zprávuO tom se na vlastní chuťové buňky přesvědčili žáci kuchařského oboru při návštěvách kavárny Role v liberecké části Perštýn.
Číst celou zprávuV pátek 14. 2. se koná poslední z řady individuálních prohlídek školy, kterých proběhlo v letošním školním roce sedm. Rezervační systém pro konkrétní časy a termíny prohlídek tedy dnes uzavíráme.
Číst celou zprávuZopakovat si dělení hovězího a vepřového masa na jednotlivé části v reálném prostředí a seznámit se s výrobou masných výrobků měli příležitost žáci 2. ročníku kuchařského oboru ve dnech 4. a 11. února při exkurzi do řeznictví Globus uskutečněné v rámci projektu Učíme se zážitkem.
Číst celou zprávuV měsíci lednu jsme se rozhodli opět zpestřit vyučování bláznivým týdnem.
Číst celou zprávuTo se šli dne 5.2.2025 na vlastní oči přesvědčit zahradníci třídy 1.C2. Prohlédli si expozice rostlin jim známých z odborného výcviku, ale i dalších tajemných rostlin, které ve školní zahradě neuvidí.
Číst celou zprávuNa internátu proběhl 21.1.2025 čtvrtý ročník tradiční soutěže v pexesu, do níž se zapojili internátní žáci.
Číst celou zprávuPodrobné informace k I. kolu řijímacího řízení, kritériím a termínům naleznete v sekci Pro uchazeče - Přijímací řízení
Číst celou zprávuVýuka v prvním pololetí končí ve čtvrtek 30. ledna. V pátek 31. ledna jsou pololetní prázdniny a na pondělí 3. února je vyhlášeno ředitelské volno.
Číst celou zprávu