Kuchaři opět v roli hostů
Žáci 3. ročníku kuchařského oboru zavítali ve středu 19. února do liberecké restaurace Černý kůň, aby se vžili do role hostů a ochutnali irské speciality zde nabízené.
Číst celou zprávuLoading color scheme
Žáci 3. ročníku kuchařského oboru zavítali ve středu 19. února do liberecké restaurace Černý kůň, aby se vžili do role hostů a ochutnali irské speciality zde nabízené.
Číst celou zprávu
O tom se na vlastní chuťové buňky přesvědčili žáci kuchařského oboru při návštěvách kavárny Role v liberecké části Perštýn.
Číst celou zprávu
V pátek 14. 2. se koná poslední z řady individuálních prohlídek školy, kterých proběhlo v letošním školním roce sedm. Rezervační systém pro konkrétní časy a termíny prohlídek tedy dnes uzavíráme.
Číst celou zprávu
Zopakovat si dělení hovězího a vepřového masa na jednotlivé části v reálném prostředí a seznámit se s výrobou masných výrobků měli příležitost žáci 2. ročníku kuchařského oboru ve dnech 4. a 11. února při exkurzi do řeznictví Globus uskutečněné v rámci projektu Učíme se zážitkem.
Číst celou zprávu
V měsíci lednu jsme se rozhodli opět zpestřit vyučování bláznivým týdnem.
Číst celou zprávu
To se šli dne 5.2.2025 na vlastní oči přesvědčit zahradníci třídy 1.C2. Prohlédli si expozice rostlin jim známých z odborného výcviku, ale i dalších tajemných rostlin, které ve školní zahradě neuvidí.
Číst celou zprávu
Na internátu proběhl 21.1.2025 čtvrtý ročník tradiční soutěže v pexesu, do níž se zapojili internátní žáci.
Číst celou zprávu
Podrobné informace k I. kolu řijímacího řízení, kritériím a termínům naleznete v sekci Pro uchazeče - Přijímací řízení
Číst celou zprávu
Výuka v prvním pololetí končí ve čtvrtek 30. ledna. V pátek 31. ledna jsou pololetní prázdniny a na pondělí 3. února je vyhlášeno ředitelské volno.
Číst celou zprávu
Dne 22.1.2025 v rámci projektu Učíme se zážitkem prožili žáci zahradnického oboru floristický workshop.
Číst celou zprávu