Kuchaři byli u pekařů a cukrářů

Žáci 1. ročníku kuchařského oboru měli příležitost seznámit se s výrobou chleba, pečiva, dortů a cukrářských zákusků v Pekařství a cukrářství Jiří Bláha v Liberci.
Číst celou zprávuLoading color scheme
Žáci 1. ročníku kuchařského oboru měli příležitost seznámit se s výrobou chleba, pečiva, dortů a cukrářských zákusků v Pekařství a cukrářství Jiří Bláha v Liberci.
Číst celou zprávu
Zatímco žáci odpočívali od školních povinností a užívali si jarních prázdnin, několik vyučujících se vydalo sbírat zkušenosti na školu podobné té naší, Střední školu řemesel v Kunicích.
Dvě učitelky z mnichovské školy Otto-Steiner-Schule se přijely podívat, jak to chodí u nás.
Číst celou zprávuDne 13.2. 2025 - blížící se svátek svatého Valentýna nám poskytl příležitost užít si zajímavé aranžování s odbornými lektory a připravit si krásný dárek pro někoho milého.
Číst celou zprávuDne 21.2.2025 se žáci vydali do Bedřichova.
Číst celou zprávuDne 14.2. proběhl v Praktické a Obchodní škole Valentýnský projektový den.
Číst celou zprávuŽáci 3. ročníku kuchařského oboru zavítali ve středu 19. února do liberecké restaurace Černý kůň, aby se vžili do role hostů a ochutnali irské speciality zde nabízené.
Číst celou zprávuO tom se na vlastní chuťové buňky přesvědčili žáci kuchařského oboru při návštěvách kavárny Role v liberecké části Perštýn.
Číst celou zprávuV pátek 14. 2. se koná poslední z řady individuálních prohlídek školy, kterých proběhlo v letošním školním roce sedm. Rezervační systém pro konkrétní časy a termíny prohlídek tedy dnes uzavíráme.
Číst celou zprávuZopakovat si dělení hovězího a vepřového masa na jednotlivé části v reálném prostředí a seznámit se s výrobou masných výrobků měli příležitost žáci 2. ročníku kuchařského oboru ve dnech 4. a 11. února při exkurzi do řeznictví Globus uskutečněné v rámci projektu Učíme se zážitkem.
Číst celou zprávu