Míla mlela maso…
…a spolu s ní také dalších devět účastníků kurzu pro veřejnost s tématem Mleté maso 100x jinak, který se uskutečnil v sobotu 3. prosince.
Číst celou zprávuLoading color scheme
…a spolu s ní také dalších devět účastníků kurzu pro veřejnost s tématem Mleté maso 100x jinak, který se uskutečnil v sobotu 3. prosince.
Číst celou zprávuNa vlastní oči se přesvědčit jak náročný je proces výroby piva v Pivovaru Svijany se rozjeli žáci třetího ročníku kuchařského oboru.
Číst celou zprávuŽáci ze třídy 3.B1 oboru stravovací a ubytovací služby navštívili pivovar ve Vratislavicích.
Číst celou zprávu
Většinou listopad bývá klidnější. Už víme, kdy je jaká pravidelná činnost (keramika, pletení z pedigu, tělocvična.) Již poznáme, kdy vychovatelé potřebují skutečně pomoci. Popřípadě víme na co se který vychovatel specializuje.
Číst celou zprávu
I letos nabízíme ve školním zahradnictví pestrou škálu adventních a vánočních dekorací. Přijďte k nám, určitě si vyberete.
Jak se pracuje s chytrými mapami, jak se vytvářejí, co z nich vyčteme a spoustu dalšího se naši žáci naučili na akci GIS DAY.
Číst celou zprávuDne 18.11. 2016 je vyhlášeno ředitelské volno a neprobíhá teoretická ani praktická výuka. Vyučování začne v pondělí 21.11. 2016.
V jižní části školního arboreta při vjezdu do areálu byl instalován panel s orientačním plánkem objektů školy.
Zjistit, jak se vaří v Glubusu, mohli žáci druhého ročníku oboru stravovací a ubytovací služby při odborných exkurzích.
Číst celou zprávuPodrobnosti ke kurzu, který jsme pro Vás připravili, jsou zde
Těšíme se na Vás!
Lektoři kurzu