Loading color scheme

Halloween na internátu 2023

Halloween na internátu odstartoval soutěží v dlabání dýní v první říjnové dekádě a byl ukončen Halloweenskou párty 6.listopadu.

Žáci měli dostatek času na přípravu kostýmu na párty. Opravdu nic nepodcenili a promýšleli každý detail ve ztvárnění strašidelné postavy. Postavičku Deku z My Hero Academia reprezentovala Markéta Medunová. Masku zelené ušaté hlavy a prstů zakončených ostrými drápy si vyrobila naprosto sama. Podobným způsobem se připravila Kateřina Čížová, která představovala rohatou postavu Královny černé magie- Zlobu.

Bez kvalitního nalíčení se neobešla celá řada dalších masek. Líčení si vzaly pod patronát Denisa Šveňhová s Markétou Medunovou a počínaly si jak profesionální maskérky. Děvčata vytvořila mistrovská díla, která doznala ocenění u vychovatelské poroty. S malováním na obličej pomáhala i Daniela Hasanová.

Na Halloween párty si masky zatančily a užily si oblíbené hity. Vrcholem zábavy bylo vyhlášení nejlepších masek a kostýmů. Vychovatelé měli těžký výběr, proto neurčili pořadí, ale vybrali několik nejlepších. Mezi ně patřili: Smrtka, Zloba, Deku, Pikachu, Upírka, Jeptiška, Batman, Harley Quinn a maska kostlivce.