Loading color scheme

Kurz: Kobzole, zemčátka, bandory, krumple...

Vážení zájemci z řad zaměstnanců i široké veřejnosti, připravili jsme pro Vás další kurz, ve kterém se zdokonalíte v gastronomických činnostech upotřebitelných nejenom ve Vaší kuchyni.…

Neboj se Anynko,
neboj se nouze,
dyť já mám sázený
brambory v strouze.

Tentokrát na téma: Není brambora jako brambora, může být i klobása.

Rozhodně si kurz opět užijeme a leccos nového se dozvíme a možná i naučíme...

Kdy? V sobotu 4. listopadu 2017 od 8.00 hodin do cca 13.00 hodin

Kde? V jídelně SOŠ Liberec, Jablonecká 999

Co s sebou? Chuť tvořit, dobrou náladu a vhodné pracovní oblečení (zástěra), pohodlná obuv a vhodné nádoby na výrobek z brambor.

Cena kurzu? 300 Kč (v ceně jsou započteny suroviny)

Co si odnesete? Svůj originální výrobek, receptury, praktické rady od zkušených lektorů, hřejivý pocit u srdce z užitečně prožitého dopoledne.

Kde se přihlásit? e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel. 484 842 133, 728 683 305.

Do kdy se přihlásit? Do středy 1. listopadu 2017

Kurzovné se platí na místě.

Stalo se již dobrou tradicí, že jako doprovodný program bude opět něco o nápojích – tentokrát na téma Dlouhé nápoje.

Těšíme se na Vás!

Lektoři dalšího vzdělávání