Loading color scheme

Kuchaři v roli hostů

Nezapomenutelný zážitek si odnesli žáci 2. ročníku kuchařského oboru z návštěvy irské restaurace.


V rámci projektu Učíme se zážitkem, který zajímavou a poutavou formou doplňuje a obohacuje výuku, zavítali žáci třídy 2.B1 ve středu 23. října do liberecké restaurace Black Horse. Prostřednictvím samotného majitele pana Jaroslava Jíry se zde seznámili s prostředím, s prostřením stolů, úpravou pokrmů na talíři a způsobem jejich servisu. Nejzajímavější však byla ochutnávka pokrmů z menu obsahujícího Krém z limet a pečeného pórku v seně, Sépiové rizoto s parmezánem a lososem, Grilovaný hovězí steak s cuketovou plackou a tvarohem z farmy Hole, Lamb stew by Laurent Janot, Krémovou pohanku s omáčkou z pečených paprik a sýrem z farmy Hole a Creme Brulee.

 

Logo SFEU