Kuchaři „nudlovali“
Další ročník školní soutěže v přípravě domácích nudlí Nudlování 2019 se pro žáky kuchařského oboru uskutečnil v rámci odborného výcviku ve dnech 12. a 17. dubna.
Výkony žáků hodnotili učitelé odborného výcviku, jejichž řady posílil profesionální kuchař z Grandhotelu Zlatý lev v Liberci pan Lukáš Plíva. O výsledném pořadí rozhodovala hygiena práce žáků, kvalita těsta, technika jejich práce a především výsledný produkt. V první den soutěže vyhrála Barbora Šebelíková ze 3. ročníku, druhý byl Tomáš Bílý z 2. ročníku a na třetím místě skončil Matěj Netušil ze 2. ročníku. Druhý den soutěžení přinesl první místo Petře Ryšlavé z 2. ročníku, druhé místo Kateřině Kučerové z 1. ročníku a jako třetí se umístil Zdeněk Tejček z 2. ročníku.