Loading color scheme

Hamburger není jen McDonald´s


O tom, že si burgery můžeme dát nejen ve známém celosvětovém řetězci, ale také v Liberci, se přesvědčili žáci obou tříd 1. ročníku kuchařského oboru při odborných exkurzích. 


Ve dnech 14. a 20. listopadu navštívili gastronomické zařízení Coyte Bistro, které sídlí v budově libereckého vlakového nádraží. Majitelem Martinem Tomasem byli žáci obeznámeni s historií, koncepcí a nabídkou podniku a se zajímavostmi o místě vzniku hamburgeru a bramborových hranolků. V kuchyni pak sledovali přípravu cheesburgeru, během níž vyslechli informace o použitých surovinách a jejich dodavatelích. Vyvrcholením exkurze pak byla samotná konzumace hotového produktu, která se stala pro účastníky nezapomenutelným gastronomickým zážitkem. Návštěv Coyote Bistra byla realizována v rámci projektu Učíme se zážitkem.