Loading color scheme

Vánoční besídka 2023

Vánoční besídka internátních žáků SOŠ se uskutečnila 14.12.2023

V období shonu, shánění dárků, úklidu, pečení cukroví a příprav na Vánoce si mnozí učitelé, rodiče a přátelé školy našli čas a zavítali na tradiční žákovskou vánoční besídku.

V první části vystoupili žáci se svým zpěvem, recitací, tancem i scénkou. Celým podvečerem je provázela moderátorská dvojice Vanesa Gajdošová a Josef Čížek. Úvodní scénické vystoupení s písní Vánoční přineslo trio děvčat Markéta Kovářová, Veronika Špálová a Tereza Suchopárková. Následovala recitace na téma všech ročních období. Jako jaro se představila Makéta Medunová, léto Tereza Suchopárková, podzim Adéla Bendová a zima Markéta Kovářová. Třpytivými hvězdičkami na šatech a s písní Vánoce přijdou přišly dozdobit čekání na příchod Vánoc Kristýna Šandová a Denisa Šveňhová. Tancem při skladbě Alegria uchvátila publikum Kateřina Čížová. Závěrečné vystoupení patřilo pěveckému sboru, který zazpíval píseň Příběh nekončí.

V druhé části besídky si žáci užili vánoční nadílku, pohoštění a setkání se svými spolužáky, učiteli a rodiči. Velké poděkování patří sponzoru Nadaci Syner, který pomohl finančně zajistit průběh celé akce.