PŠ na návštěvě u uměleckého kováře
Dne 2.5. žáci dvouleté praktické školy navštívili dílnu a ateliér známého uměleckého kováře Toniho, pana Antonína Vlčka.
Číst celou zprávuLoading color scheme
Dne 2.5. žáci dvouleté praktické školy navštívili dílnu a ateliér známého uměleckého kováře Toniho, pana Antonína Vlčka.
Číst celou zprávuVyhlášení 2. kola přijímacího řízení proběhne 20. května 2024 zde na webu školy a v systému DiPSy (konkrétní informace, obory a počty přijímaných uchazečů). Podávání přihlášek do všech oborů dle priority bude možné od 21. do 24. května. Seznámení s podklady pro rozhodnutí ve škole bude umožněno 20. června. Zveřejnění výsledků 2. kola přijímacího řízení proběhne 21. 6. - na webu školy, úřední desce a v systému DiPSy.
Stáhnout výsledky 1. kola přijímacího řízení obory kategorie E
Stáhnout výsledky 1. kola přijímacího řízení obory kategorie C, J
Číst celou zprávuDne 7. 5. vyrazila Praktická škola dvouletá do Levandulovny v Raspenavě.
Číst celou zprávuKolekce aktivit nabízená internátním žákům zahrnovala filmové představení, následnou návštěvu muzea, komentovanou prohlídku Harcovské přehrady a přednášku o historii odívání.
Číst celou zprávuŽáci Obchodní školy navštívili Českou národní banku a Muzeum fantastických iluzí.
Číst celou zprávuŽáci OŠ a PŠ dne 30. 4. 2024 prošli čarodějnickou stopovanou, opekli si špekáčky a nakonec soutěžili v maskách.
Číst celou zprávuDne 23. dubna 2024 jsme se vypravili do Prahy do Národního muzea na výstavu Baroko v Bavorsku a v Čechách. Lákalo nás vidět na vlastní oči dosud nevystavené vzácné předměty, které jsou i 400 let staré a mohou být inspirací pro nás, „Švadlenky“ 😊
Číst celou zprávuVe dnech 19. a 26. dubna proběhla v oboru stravovací a ubytovací služby napříč všemi ročníky soutěž v "nudlování". Na prvních třech místech se 19. 4. umístili žáci a žákyně: Nikola Schovánková (1.), Matyáš Potměšil (2.) a Pavla Korbelářová (3.).
Číst celou zprávu
Ve čtvrtek 18. dubna se v Hradci Králové konala soutěž s názvem Gastro Hradec Culinary Cup 2024. Nechyběli na ní žáci naší školy, ovšem jen jako diváci a obdivovatelé výtvorů a dovedností kuchařů a cukrářů.